Ласкаво просимо на наш сайт! У цьому розділі сайту нашої компанії "Атом" твердопаливні котли "Мотор Січ", ви можете задати свої питання і отримати відповіді від адміністраторів сайту та інших користувачів.

в системі теплих полів має 140м2 та закатано 750- 800м труби 17*2.0мм. Перший поверх 6 петель які сходяться до гребінки аналогічно другий поверх. Середня довжина 1 петлі 60-65. крок укладки труб 15см по схемі равлика. Також зроблені виходи під батареї. 5 батерей на першому поверсі та 4 на другому. підключені батареї також через гребінку кожна батарея має окремий контур підключення (але використовувать батареї не планую, зробив на всяк випадок все підключив але батареї не ставив, просто перекрита система подачі гарячої води на гребінку з батареями). Дякую за відповідь.

1 ответ

В дополнение к котловому контуру МС-16 рекомендую установить теплоаккумулятор, например, ЕА-00-500 https://kotly.org.ua/baki-akkumuljatory.html#ea После теплоаккумулятора - сетевой насос на подачу. Необходимо построить узел понижения температуры теплоносителя на базе, например, трехходового смесительного клапана под управление термоголовки и насоса теплых полов. Сетевой насос после теплоаккумулятора подключить к распределителям радиаторного отопления и на вход узла понижения температуры теплоносителя для теплых полов.
Ответ от admin

Похожие вопросы