Ласкаво просимо на наш сайт! У цьому розділі сайту нашої компанії "Атом" твердопаливні котли "Мотор Січ", ви можете задати свої питання і отримати відповіді від адміністраторів сайту та інших користувачів.

В мене будинок 160м2. Отоплення зроблене на теплі поли, планую ставить МС 16. В звязку з чим виникае питання, які елементи потрібно ще купувать для нормального функціонування теплих полів, оскільки темпаратура подачі води в теплі поли має бути нижчою ніж темпаратура обратки в котел. (бак акумулятор 500л, треходовий клапан для підмісу води і інші елементи(бажано з конкретними моделями фірмами)) інформація потрібна для прорахунку бюджету установки твердопаливного отоплення і розрахунку своєї окупаємості.

Вопрос от незарегистрированного пользователя в категории Технічна підтримка клієнтів

1 ответ

Перечень оборудования для обвязки котла МС-16 отражен на страничке сайта https://kotly.org.ua/ustanovka-kotla/stoimost-ustanovki-piroliznogo-kotla-ms16.html Для ответа на вопрос "які елементи потрібно ще купувать для нормального функціонування теплих полів" пришлите схему фактического подключения теплых полов и опишите систему теплых полов (площадь, диаметр трубы, шаг трубы, количество трубы в полу, количество петель на распределителе) имеются ли другие отопительные приборы в системе?
Ответ от admin

Похожие вопросы