Ласкаво просимо на наш сайт! У цьому розділі сайту нашої компанії "Атом" твердопаливні котли "Мотор Січ", ви можете задати свої питання і отримати відповіді від адміністраторів сайту та інших користувачів.

Добрий день.Маю до вас декілька питань.1-Чи потрібен підміс з баком акомулятором? 2-Як забезпечити стабільну температуру наподачі із бака аломулятора? 3-Чи можливо і як зробити ці процеси автоматизовані? 4-Просив би Вас надіслати можливі схеми підключення мс25 з баком акомулятором і вже існуючим котлом BUDERUS 32 з автоматыкою 2107 і бойлером SU 200? 5-Як і деможна купити котел мс25? (м.Новий Розділ) 6-Скільки коштує ваша доставка і чи зробили б ви монтаж? Відповідь на chihandriy@ukr.net

Вопрос от незарегистрированного пользователя в категории Технічна підтримка клієнтів

1 ответ

Да, подмес (система повышения температуры обратки на входе в котел) нужен.

Стабильная температура теплоносителя после аккумулятора может быть обеспечена с применением, например, трехходового смесительного клапана под управлением термоголовки или сервопривода. Такая система позволяет автоматически поддерживать заданную Вами температуру теплоносителя при наличии, естественно источника тепла, которым является нагретый аккумулятор.

Для выработки оптимальной схемы котлового контура предлагаю связаться с нами и передать информацию о существующей системе в Вашем доме.
Ответ от admin

Похожие вопросы